Middin
Middin

Middin

Location Icon - Job Board X Webflow Template
Zuid-Holland
User Icon - Job Board X Webflow Template
1,000 - 1,000,000

Over de organisatie

Middin helpt mensen met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel midden in het leven te staan. Dit doen zij door middel van hulp bij wonen, werken, leren, vrije tijd en persoonlijke verzorging. Hulp wordt altijd samen met de hulpbehoevende afgesteld en is altijd een persoonlijke fit.

"

Samen met mensen om je heen

We helpen je thuis. Of je nu op jezelf of via Middin woont. We helpen je met werken bij bedrijven en organisaties en op onze eigen werkplekken. Net als op school en op onze kinderdagcentra. We vinden het belangrijk dat Middin-plekken gezonde plekken zijn. Je vindt ons midden in de steden en dorpen van Zuid-Holland. Want midden in het leven staan doe je samen met mensen om je heen.

Nieuwsgierig naar jou

Je kunt op ons rekenen. Net als duizenden andere mensen. Al honderd jaar. Middin’ers zijn nieuwsgierig. Naar jou, en hoe we je kunnen helpen. Laten we samen zorgen dat je kunt doen wat goed en belangrijk voor je is. Want dat maakt het leven leuker."

Follow 
Middin

Webflow job openings

Vind ervaren talenten bij Proudies!

Op zoek naar ervaren talenten die loyaal, productief en leergierig zijn? Breng dan jouw vacatures onder de aandacht bij ons 60+ publiek. Wij regelen de leukste vacatures en de beste mensen. Kwalitatief, simpel en altijd op een manier die bij jou past.Lees meer