Eyewish Opticiens
Eyewish Opticiens

Eyewish Opticiens

Location Icon - Job Board X Webflow Template
Naarden
User Icon - Job Board X Webflow Template
100 - 1,000

Over de organisatie

Eyewish Opticiens is een Nederlandse optiekketen met meer dan 60 winkels verspreid over het hele land. Het bedrijf biedt een breed scala aan brillen, contactlenzen, zonnebrillen en andere optische producten.

Bij Eyewish Opticiens staat de klant centraal. De winkels zijn zo ingericht dat de klant zich op zijn gemak voelt en gemakkelijk kan rondkijken. De deskundige medewerkers van Eyewish Opticiens hebben een passie voor oogzorg en helpen klanten graag bij het kiezen van de juiste brillenglazen, monturen en contactlenzen. Ze geven deskundig advies over de nieuwste trends op het gebied van brillen en zonnebrillen, en helpen klanten bij het kiezen van een stijl die past bij hun persoonlijke smaak en levensstijl.

Bovendien biedt Eyewish Opticiens een uitstekende service. Zo zijn er regelmatig acties waarbij klanten kunnen profiteren van kortingen en aanbiedingen. Ook biedt Eyewish Opticiens een uitgebreid nazorgprogramma, waarbij klanten hun bril gratis kunnen laten bijstellen of repareren.

Ten slotte heeft Eyewish Opticiens ook een sterke online aanwezigheid, waar klanten gemakkelijk kunnen winkelen en advies kunnen inwinnen over hun optische behoeften. De website biedt ook handige tools zoals een online oogtest en een tool om virtueel brillen te passen, waardoor het kiezen van de juiste bril nog gemakkelijker wordt.


Follow 
Eyewish Opticiens

Webflow job openings

Vind ervaren talenten bij Proudies!

Op zoek naar ervaren talenten die loyaal, productief en leergierig zijn? Breng dan jouw vacatures onder de aandacht bij ons 60+ publiek. Wij regelen de leukste vacatures en de beste mensen. Kwalitatief, simpel en altijd op een manier die bij jou past.Lees meer